Menüpontok

INNOVÁCIÓ MENEDZSMENT

Projekt finanszírozásának megteremtése

Az innováció projekt megvalósításához szükséges pénzügyi források biztosítása. 
A szolgáltatás a projekt megvalósításához szükséges pénzügyi források felkutatása mellett az igénylés teljes folyamatában is segítséget nyújt, végig kíséri a megrendelőt a szerződéskötésig.

 

finanszírozás - pályázatSzerezze meg a kedvezményes pénzügyi forrást!

Funkciója A projekt megvalósításához, a hasznosítás előkészítéséhez szükséges, lehetőség szerint kedvezményes pénzügyi források, vissza nem térítendő pályázati források, pályázati támogatások, támogatott hitelek biztosítása.

Miért szükséges: A kutatás-fejlesztési és az innovációs projektek átlagosnál nagyobb megvalósítási kockázatuk és jobb megtérülésük miatt, a finanszírozás terén egyedi megközelítést igényelnek.
Ehhez a pályázati rendszer, a pályázatokon elnyehető különböző források, támogatások jó támogatásokat biztosítanak.


Tartalma

  • Megvalósítási tanulmány és/vagy hitelkérelem és/vagy pályázat elkészítése.
  • Finanszírozó felkutatása.
  • Befektetési, hitelfelvételi és/vagy pályázati eljárás lefolytatása.
  • Finanszírozási szerződések megkötése.

Projekt finanszírozás

Érdeklődöm a téma és a szolgáltatás iránt
Projekt finanszírozásának megteremtése
Segíthetünk?
Kérdése van?
Visszahívjuk
Adja meg telefonszámát és kollégánk hamarosan visszahívja Önt!
Innováció finanszírozás

Az alábbi esettanulmány egy fejlesztés sorozat pályázatokból és kedvező forrásokból történő finanszírozásának esetét mutatja be.

ESET LEÍRÁSA: A budapesti Herbária Zrt. saját forrásaira alapozva folyamatosan fejleszti termékszerkezetét és gyártási technológiáját. Mivel a fejlesztések jelentős tőkeigénnyel bírnak, ezért a társaság kedvező feltételekkel elérhető fejlesztési forrásokat szeretett volna bevonni a fejlesztések pénzügyi terheinek csökkentése céljából. A társaság célja az innovációhoz elérhető vissza nem térítendő támogatások felkutatása, és minél szélesebb körben történő bevonása volt.

FELADATUNK: Feladatunk a termék- és technológiai fejlesztések innováció projektként történő megfogalmazása (projektgenerálás), a megfelelő vissza nem térítendő támogatások felkutatása, valamint az ezek igénybevételével szükséges innovációs pályázatok teljes körű lebonyolítása volt.

EREDMÉNY: A közös erőfeszítések eredményeként a társaság 12 pályázat keretében mintegy 150 millió forint összegű kedvező fejlesztési forráshoz jutott. Ezzel fel tudta gyorsítani a termék- és a technológiai fejlesztéseket.

Kövessen minket a Facebookon!
Prezentációink letöltése

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti, illetve, letöltheti az elmúlt időszakban megtartott prezentációink ppt anyagát:

Prezentációk

Glósz és Társa Kft. · 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5. · Telefon: (+36 1) 302 4443 · E-mail: glosz@glosz.hu · www.glosz.hu