Menüpontok

INNOVÁCIÓ MENEDZSMENT

Projektmenedzsment

Innovációs, K+F projektek célirányos, hatékony és szakszerű megvalósítása.
A szolgáltatás tapasztalt szakemberekkel segíti a projektek célirányos, hatékony és szakszerű megvalósítását, az innovációs, K+F projekthez kapcsolódó területek támogatását.

 

innováció - projektmenedzsmentSzakszerűen és hatékonyan bonyolítsa le a projektet!

Funkciója A projektek célirányos, hatékony és szakszerű megvalósításának biztosítása.

Miért szükséges Az innovációs projektek és a K+F projektek sikerességében, összetettségük miatt, az átlagosnál nagyobb szerepe van a célirányos, hatékony és szakszerű lebonyolításnak, a szakszerű projektmenedzsmentnek. A K+F adókedvezmények csak akkor vehetőek igénybe, ha a projekt a tanúsításnak megfelelően kerül lebonyolításra.


Az innováció projektmenedzsment szolgáltatás tartalma

  • A projektirányítás szakmai támogatása.
  • A humán, a műszaki és a pénzügyi erőforrások felhasználásának ellenőrzése.
  • Az adott projekt megvalósítási ütemtervének nyomon követése.
  • A projektdokumentáció vezetése.
  • A teljesítések, az elszámolások és a forráslehívások bonyolítása.
  • A hasznosítással összefüggő marketing feladatok bonyolítása.
  • Számviteli nyilvántartással kapcsolatos feladatok támogatása.

Projekt menedzsment

Érdeklődöm a téma és a szolgáltatás iránt
Projektmenedzsment
Segíthetünk?
Kérdése van?
Visszahívjuk
Adja meg telefonszámát és kollégánk hamarosan visszahívja Önt!
Innováció projekt menedzsment

Az alábbi esettanulmány egy fejlesztési projekt szakszerű lebonyoltásának, a precíz projektmenedzsmentnek esetét mutatja be.

ESET LEÍRÁSA: A budapesti Keskeny és Társai 2001 Kft. 35 millió forint összegű, innovációs vissza nem térítendő támogatást nyert el, az ún. braille írásmód általa alkalmazott nyomdaipari technológiákba történő bevezetésére. A társaság nem ismerte az innovációs vissza nem térítendő támogatás lehívásához szükséges eljárási rendet, célja ezért a fejlesztési projekt, vissza nem térítendő támogatás lehívásához szükséges feltételek szerinti lebonyolítása, menedzselése volt.

FELADATUNK: Feladatunk a projekt lebonyolításához szükséges innovációs és pénzügyi projektmenedzsmet feladatok lebonyolítására, valamint a fejlesztés során létrejött új nyomdaipari alkalmazási technológia védettségének biztosításához szükséges szerzői és iparjogvédelmi feladatok lebonyolítására irányult. 

EREDMÉNY: Az innovációs projekt a megadott határidőn belül sikeresen megvalósításra került, ezért a társaság a vissza nem térítendő támogatás teljes összegét le tudta hívni.

Kövessen minket a Facebookon!
Prezentációink letöltése

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti, illetve, letöltheti az elmúlt időszakban megtartott prezentációink ppt anyagát:

Prezentációk

Glósz és Társa Kft. · 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5. · Telefon: (+36 1) 302 4443 · E-mail: glosz@glosz.hu · www.glosz.hu