Menüpontok

Híreink

A szellemi vagyon értéke, objektív értékelése
A szellemi vagyon értéke, objektív értékelése
A saját fejlesztésű szellemi alkotások (új termékek, új technológiák és eljárások, új szoftverek) vállalati vagyon részeként való megjelenítése ma már létfontosságú a vállalkozások egyre szélesebb körének. Ennek feltétele, hogy az érintett szellemi alkotások piaci értéke vagyonértékelés keretében meghatározásra kerüljön. Megfelelő hazai gyakorlatban hiányban azonban sajnos elég kevés tájékozódási lehetősége van azoknak a vállalkozásoknak, amelyek élni szeretnének ezzel a lehetőséggel.
2017-05-29 |szellemi vagyon, értékelés tovább »
Szoftverfejlesztés és adókedvezmények
Szoftverfejlesztés és adókedvezmények
Szoftverfejlesztéssel foglalkozó vállalkozások számára jelenthet komoly segítséget, hogy a szoftverfejlesztést részben vagy egészben kutatás-fejlesztés tevékenységként végezve akár a teljes fejlesztési költség 10-12 százalékának megfelelő adókedvezmény is elérhető, amit a társasági (TAO) és a helyi iparűzési adó (HIPA) rendszerében lehet érvényesíteni.
2017-05-26 |adókedvezmény, szoftverfejlesztés, kutatás-fejlesztés tovább »
Szoftverfejlesztés és kutatás-fejlesztés
Szoftverfejlesztés és kutatás-fejlesztés
Egyre gyakrabban merül fel a szoftverfejlesztéssel foglalkozó informatikai vállalkozások részéről az igény, hogy fejlesztéseikhez igénybe vegyék a kutatás-fejlesztési tevékenységhez kapcsolódó adókedvezményeket és támogatási lehetőségeket. Ennek feltétele, hogy az általuk tervezett szoftverfejlesztést kutatás-fejlesztésként tudják megfogalmazni és végrehajtani.
2017-05-22 |szoftverfejlesztés. kutatás-fejlesztés tovább »
Lezajlott a 20. Projektmenedzser Fórum
Lezajlott a 20. Projektmenedzser Fórum
A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) szervezésében lezajlott a 20. Projektmenedzsment Fórum, amelyben különböző szakmai területek képviselőitől hallhattunk előadást, akik megosztották a saját projektjeik tapasztalatát, hibákat, nehézségeket és sikereket. Olyan példákat, új és kipróbált szemléleteket ismertettek, amelyek rendkívül hasznosak lehetnek a vállalatok vezetői és projektmenedzsment szakemberei számára.
2017-04-10 |HTE 20. Projektmenedzser Fórum tovább »
Cerbona Slim szelet kifejlesztése
Cerbona Slim szelet kifejlesztése
A Naponta Kft. az elmúlt években az egyedi fogyasztói csoportok speciális igényeinek kiszolgálását biztosító termékfejlesztéseket helyezte előtérbe a müzliszeletek fejlesztése során. A következő projekt célja a három tagból álló termékcsalád harmadik, sportolás előtti és sportolás alatti fogyasztásra ajánlott, magas energiatartalmú, de hozzáadott cukrot nem tartalmazó tagjának kifejlesztése.
2017-04-10 |Cerbona Slim szelet tovább »
Cerbona fehérje müzliszelet kifejlesztése
Cerbona fehérje müzliszelet kifejlesztése
A Naponta Kft. az elmúlt években az egyedi fogyasztói csoportok speciális igényeinek kiszolgálását biztosító termékfejlesztéseket helyezte előtérbe a müzliszeletek fejlesztése során. Jelenlegi müzliszelet kínálatában ugyanakkor nincsenek olyan termékek, amelyek kifejezetten a sporttevékenységet folytatók egyedi igényeit szolgálnák ki, pedig a piacon határozott igény lenne a müzliszelet termékkategóriában is, ilyen speciális termékek iránt. A társaság ennek megfelelően olyan sport termékcsaláddal kívánja bővíteni müzliszelet termékkínálatát, melynek tápanyag-összetétele kielégíti a sportolás előtti-, közbeni és a sportolás utáni igényeket. Ennek a termékcsaládnak a második tagja a sportolás utáni fogyasztásra ajánlott magas fehérjetartamú tagjának kifejlesztése. 
2017-04-06 |Cerbona fehérje müzliszelet tovább »
Cerbona energia müzliszelet kifejlesztése
Cerbona energia müzliszelet kifejlesztése
A sporttevékenységet folytatók egyedi fogyasztói igényének kiszolgálásához a Naponta Kft. Cerbona márkanév alatt futó müzliszelet termékkínálatát bővítette, a jelenlegi kínálatában lévő termékeitől eltérő, de az adott termékkörébe jól illeszkedő, új termékcsoporttal. Ebbe a termékcsoportba tartoznak az energia müzliszeletek.
2017-03-30 |Cerbona energia müzliszelet tovább »
Megjelent a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása felhívás
Megjelent a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása felhívás
A "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében" (GINOP-2.1.2-8.1.4-16) című felhívás célja a hazai kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatása. A projekt vissza nem térítendő támogatásból, kedvezményes kamatozású kölcsön részből és önerő részből tevődik össze, amelyek együttesen határozzák meg a projekt összes elszámolható költségét.
2017-03-02 |K+F+I pályázat, K+F+I támogatása tovább »
Elindult az Innováció Menedzsment Akadémia
Elindult az Innováció Menedzsment Akadémia
Társaságunk nagy tapasztalattal és jól képzett szakember csapattal rendelkezik az Innováció Menedzsment folyamatainak felépítésében. Ennek eredményeként, komplex szakmai tudásunkra támaszkodva elindítottunk egy képzési programot, amely résztvevői a munkahelyi gyakorlatban hatékonyan alkalmazható módszereket sajátíthatnak el az innováció menedzsment területéhez kapcsolódóan, a stratégiai tervezés, projektmenedzsment, pénzügyi és számviteli ismeretek, valamint az ipar- és szerzői jogi védelem témaköreiben.
2017-02-02 |Innováció menedzsment képzés tovább »
Októberi konferenciák: kedvező hírek a mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak
Októberi konferenciák: kedvező hírek a mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak
Bátran kijelenthetjük, hogy október 19 egy sűrű nap volt, izgalmas eseményekkel, új és tartalmasnak ígérkező ismeretségekkel. Újabb konferenciák vették kezdetüket, amelyek szakmai, illetve, vegyes területről érkező közönséget vonzottak, függően a megcélzott tömegtől. Egyszerre két előadás is zajlott, két helyszínen. Mindkét rendezvényen jelen voltunk képviselőinkkel. Ügyvezetőnk, Glósz Andrea és Kiss János József úr kollégánk, szabadalmi ügyvivő, iparjogvédelmi és innovációs szakmérnök, a mikro-,kis-,és középvállalkozások pályázati lehetőségeit ismertették.
2016-11-03 |GINOP, pályázatok, forrásszerzés tovább »
Hírlevél feliratkozás
Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy értesülhessen az új lehetőségekről, a legfrissebb tartalmakról!
Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Kövessen minket a Facebookon!
Segíthetünk?
Kérdése van?
Visszahívjuk
Adja meg telefonszámát és kollégánk hamarosan visszahívja Önt!
Rólunk mondták

„Többször pályáztunk és többször nyertünk. Ebben jelentős szerepe volt a Glósz és Társának, aki biztos kézzel vezetett keresztül bennünket a buktatókon. Sok éve működünk már együtt, ezért jól ismerjük és hasznosítjuk egymás lehetőségeit és adottságait!”

Pavlova Olga ügyvezető,
Detki Keksz Kft.

„Kis és nagy fejlesztések megvalósításában is működtünk már együtt. Mindig jelentős terhet vettek le a vállunkról. Ennek során tapasztaltuk, hogy milyen könnyebbséget jelent egy szakértő pénzügyi projektmenedzsment! ”

Ertl Ferenc ügyvezető,
ER-FA 2000 Kft.

Prezentációink letöltése

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti, illetve, letöltheti az elmúlt időszakban megtartott prezentációink ppt anyagát:

Prezentációk

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltés

Glósz és Társa Kft. · 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5. · Telefon: (+36 1) 302 4443 · E-mail: glosz@glosz.hu · www.glosz.hu