Menüpontok

INNOVÁCIÓ MENEDZSMENT

Projektgenerálás

Az innovációs projektek üzleti célú hasznosításának előkészítése.
Az innovációs projektgenerálás szolgáltatásban az innovációs projekt üzleti célú hasznosításának előkészítése valósul meg, elkészül a kiválasztott elképzelések részletes projektterve.

 

innováció projekt generálás

Dolgozza ki versenyképesnek tűnő ötletét, definiálja a projektet!

Funkciója Az innovációs projektek üzleti célú hasznosításának előkészítése.

Miért szükséges Az innovációs projektek tartalmának és felépítésének szabályai vannak, ezért csak azok a projektek minősülnek kutatás-fejlesztési vagy innovációs projektnek, amelyek ezek szerint a szabályok szerint kerülnek felépítésre és megvalósításra.


Tartalma

  • Az innovációs stratégiából kiválasztásra kerül, az a konkrét innovációs/fejlesztési projekt elképzelés/ötlet, melynek megvalósítása soron következik.
  • Felállításra kerül az adott projekt megvalósításhoz szükséges részletes kutatás-fejlesztési vagy innovációs feladat- és erőforrás-, valamint finanszírozási terv.
  • Kialakításra kerül a projekt megvalósítási alapdokumentuma, egy lehetséges lebonyolítási forgatókönyv (projektterv). Ez tartalmazza a szükséges feladatokat, lebonyolítási ütemtervüket, várható költségeiket.

Projekt generálás

Érdeklődöm a téma és a szolgáltatás iránt
Projektgenerálás
Segíthetünk?
Kérdése van?
Visszahívjuk
Adja meg telefonszámát és kollégánk hamarosan visszahívja Önt!
Innováció projektgenerálás

Az alábbi esettanulmány egy innováció projekt projektgenerálásának, innovációs projektként történő megfogalmazásának esetét mutatja be.

ESET LEÍRÁSA: A halmajugrai Detki Keksz Édesipari Kft. 2011-ben meg kívánta újítani termékszerkezetét. Ehhez először új sütési technológia bevezetésével korszerűsítenie kellett a gyártás technológiai feltételeit. Ezt követően az új sütési technológiára alapozva a nemzetközi piacon is versenyképes új termékeket kívánt kifejleszteni. A társaság célja a projekt legkedvezőbb finanszírozási feltételeinek kialakítása volt.

FELADATUNK: Feladatunk a fejlesztés innovációs projektként történő megfogalmazására (innováció projektgenerálás), a projekt megvalósításhoz szükséges 302,5 millió forint vissza nem térítendő, innovációs támogatás megszerzésére, valamint a fejlesztés megvalósításához szükséges innovációs és pénzügyi projektmenedzsment feladatok lebonyolítására irányult.

EREDMÉNY: A társaság az 50 %-os támogatottsággal megvalósított fejlesztésre alapozva, 3 év alatt, az időközben bevezetett népegészségügyi szabályozásnak megfelelően megújította termékszerkezetét.

Kövessen minket a Facebookon!
Prezentációink letöltése

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti, illetve, letöltheti az elmúlt időszakban megtartott prezentációink ppt anyagát:

Prezentációk

Glósz és Társa Kft. · 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5. · Telefon: (+36 1) 302 4443 · E-mail: glosz@glosz.hu · www.glosz.hu