Menüpontok

Ajánlatkérés

Az Innováció-menedzsment weboldalt üzemeltető Glósz és Társa Tanácsadó iroda számos szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére mind az innováció-menedzsment és részterületei, mind az innováció menedzsment oktatása területén. Kollégáink sok évtizedes tapasztalata és szaktudása biztosíték az innovációs projektek hatékony lebonyolítására a legjobb megtérülés mellet, de van lehetőség az innováció menedzsment gyakorlati alkalmazásához szükséges alapismereteket elsajátítsára is elméleti és gyakorlati oktatásainkon.

Kérjük az alábbi űrlapon adja meg adatait és válassza ki, hogy az innováció menedzsment mely területről szeretne bővebb információt, mely szolgáltatásunkkal kapcsolatban van ajánlatra szüksége? Kollégáink az ajánlatkérés beérkeztét követően felveszik Önnel a kapcsolatot és megküldik az igényelt információkat.

Mely szolgáltatásunk iránt érdeklődik?

Kérjük válassza ki, hogy mely szolgáltatásunk érdekli, mely szolgáltatásunkkal kapcsolatban van szüksége ajánlatra, bővebb részletes információra! Egyszerre több szolgáltatást, több tevékenységet is bejelölhet.


Az Ön adatai, üzenete

Az ajánlatkérés feldolgozhatósága érdekében a név, e-mail cím és a telefonszám kötelezően kitöltendő mező. Amennyiben további információkat is szeretne küldeni, kérjük a megjegyzés mezőbe írja bele közlendőjét! Köszönjük.

Most induló tanfolyamok

Tekintse meg rövidesen induló innováció menedzsment tanfolyamainkat!

A tanfolyamokhoz

Hírlevél feliratkozás
Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy értesülhessen az új lehetőségekről, a legfrissebb tartalmakról!
Rólunk mondták

„Többször pályáztunk és többször nyertünk. Ebben jelentős szerepe volt a Glósz és Társának, aki biztos kézzel vezetett keresztül bennünket a buktatókon. Sok éve működünk már együtt, ezért jól ismerjük és hasznosítjuk egymás lehetőségeit és adottságait!”

Pavlova Olga ügyvezető,
Detki Keksz Kft.

„Kis és nagy fejlesztések megvalósításában is működtünk már együtt. Mindig jelentős terhet vettek le a vállunkról. Ennek során tapasztaltuk, hogy milyen könnyebbséget jelent egy szakértő pénzügyi projektmenedzsment! ”

Ertl Ferenc ügyvezető,
ER-FA 2000 Kft.

Innovációmenedzsment tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltés

Glósz és Társa Kft. · 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5. · Telefon: (+36 1) 302 4443 · E-mail: glosz@glosz.hu · www.glosz.hu