Menüpontok

Tudástár - lényegi tudnivalók

Az innováció menedzsment, a kutatás-fejlesztés optimális lebonyolítása egy összetett sok tapasztalatot igénylő folyamat és tevékenység, az e két területhez kapcsolódó tevékenységek és szolgáltatások szerteágazóak, számos sajátossággal, buktatóval, nem beszélve a jogi, adójogi tudnivalókról. Az alábbi pdf összefoglalóink a legfontosabb kérdésekben próbálnak útmutatóul szolgálni a teljesség igénye nélkül.

Miért érdemes cégcsoportunkkal együttműködnie?

A Glósz és Társa SYSTEM partnervállalkozások két és fél évtizede létrehozott együttműködése a magyar piacon működő vállalkozásoknak nyújt hatékony segítséget négy szakmai területen: vállalati pénzügyi tanácsadás, vállalati innovációmenedzsment, iparjogvédelmi képviselet és szolgáltatás, innovációmenedzsment oktatás.

« további részletekért kattints a képre!

Innovációmenedzsment lépései

Az innováció menedzsment célirányos gazdasági, jogi, műszaki és iparjogvédelmi intézkedések összessége, amelyek lehetővé teszik kutatás-fejlesztési és innovációs projektek szakszerű létrehozását és hatékony lebonyolítását, az eredményesség biztosítását.

« további részletekért kattints a képre!

Vállalati pénzügyi tanácsadás szolgáltatások

A vállalati külső és belső pénzügyi folyamatok, a források, a költségek optimalizálása  alapvető fontosságú egy vállalkozás esetében és alapvetően meghatározhatja az eredményességet is. Legyen az üzleti és pénzügyi tervezés, forrásszerzés, pályázati tanácsadás, vagy folyamat optimalizálás, allunk rendelkezésére.

« további részletekért kattints a képre!

Iparjogvédelmi szolgáltatások

A kutatás-fejlesztési, innovációs projektek eredménytermékei a szellemi alkotások különleges értékek, amelyeknek, újnak és jogtisztának kell lennie, ahhoz, hogy védelemben részesülhessenek, és hasznosíthatók legyenek. Vagyonértékelésük, szerzői jogi apektusaik, pályázati finanszírozhatóságuk felkészültséget igényel.

« további részletekért kattints a képre!

Most induló tanfolyamok

Tekintse meg rövidesen induló innováció menedzsment tanfolyamainkat!

A tanfolyamokhoz

Segíthetünk?
Kérdése van?
Visszahívjuk
Adja meg telefonszámát és kollégánk hamarosan visszahívja Önt!
Vállalati innováció?

A vállalkozások nagy része nincs azzal tisztában, hogy üzleti tevékenysége során rendszeres jelleggel kutatás-fejlesztési és/vagy innovációs tevékenységet végez. Vállalati innováció menedzsment?

Vállalati innováció menedzsment szükségessége

Letöltés pdf fomátumban »

Kérjen ajánlatot!

Adatai megadásával Ön egyszerűen és gyorsan kérhet ajánlatot!

Glósz és Társa Kft. · 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5. · Telefon: (+36 1) 302 4443 · E-mail: glosz@glosz.hu · www.glosz.hu