Menüpontok

INNOVÁCIÓ MENEDZSMENT

6.
lépés
Projektmenedzsment

Innovációs, K+F projektek célirányos, hatékony és szakszerű megvalósítása.
A szolgáltatás tapasztalt szakemberekkel segíti a projektek célirányos, hatékony és szakszerű megvalósítását, az innovációs, K+F projekthez kapcsolódó területek támogatását.

 

innováció - projektmenedzsmentSzakszerű eljárással javítsa projektje megvalósítási hatékonyságát!

Funkciója A kutatás-fejlesztési és az innovációs projektek célirányos, hatékony és szakszerű megvalósításának biztosítása.

Miért szükséges A kutatás-fejlesztési és az innovációs projekteknek sikerességében, összetettségük miatt, az átlagosnál nagyobb szerepe van, a célirányos és hatékony lebonyolításnak. A támogatás csak akkor hívható le, a kutatás-fejlesztési adókedvezmények csak akkor vehetők igénybe kockázatmentesen, ha a projekt a minősítésnek és a pályázatnak megfelelően kerül lebonyolításra. 


Az innováció projektmenedzsment szolgáltatás tartalma

  • A projektirányítás szakmai támogatása
  • Az erőforrások felhasználásának ellenőrzése
  • A megvalósítási ütemterv nyomon követése
  • A projektdokumentáció vezetése
  • A teljesítések, az elszámolások és a forráslehívások lebonyolítása
  • A hasznosítással összefüggő marketing feladatok ellátása
  • Számviteli nyilvántartással kapcsolatos feladatok támogatása

Projekt menedzsment

Érdeklődöm a téma és a szolgáltatás iránt!
Projektmenedzsment
Segíthetünk?
Kérdése van?
Visszahívjuk
Adja meg telefonszámát és kollégánk hamarosan visszahívja Önt!
innováció projekt menedzsment

Az alábbi esettanulmány egy fejlesztési projekt szakszerű lebonyoltásának, a precíz projektmenedzsmentnek esetét mutatja be.

ESET LEÍRÁSA: Nyomdaipari partnerünk 210 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el braille írásmód nyomdaipari technológiába történő bevezetésére. Partnerünk nem rendelkezett saját kutatás-fejlesztési projektmenedzserrel, valamint a projekt lebonyolításához szükséges adminisztráció kialakításához és vezetéséhez szükséges szervezeti és személyi feltételekkel. Partnerünknek ezért külső szakértő igénybevételére volt szüksége a kutatás-fejlesztési projekt sikeres lebonyolításához, a támogatás lehívásához szükséges adminisztrációs feltételek teljesítéséhez.

FELADATUNK: Feladatunk a kutatás-fejlesztési projekt lebonyolításához szükséges projektmenedzseri feladatok lebonyolítására, a támogatás lehívásához szükséges feltételek biztosítására, a létrehozására kerülő eredménytermék iparjogvédelmi oltalmának biztosításához szükséges feltételek megteremetésére irányult.

EREDMÉNY: Partnerünk határidőben meg tudta valósítani a kutatás-fejlesztési projektet. Teljesíteni tudta a pályázatban vállalt feltételeket, és ezeket be is tudta mutatni a támogatást kezelő szervezetnek, ezért maradéktalanul le tudta hívni az elnyert 210 millió forint összegű támogatást. A létrehozott eredménytermék egy részére iparjogvédelmi oltalmat szerzett, használati mintaoltalom formájában. 

Prezentációink letöltése

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti, illetve, letöltheti az elmúlt időszakban megtartott prezentációink ppt anyagát:

Prezentációk

Glósz és Társa Kft. · 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5. · Telefon: (+36 1) 302 4443 · E-mail: glosz@glosz.hu · www.glosz.hu