Menüpontok

INNOVÁCIÓ MENEDZSMENT

6.
lépés
Projekt hatékony és szakszerű lebonyolítása

Innovációs, K+F projektek célirányos, hatékony és szakszerű megvalósítása.
A szolgáltatás tapasztalt szakemberekkel segíti a projektek célirányos, hatékony és szakszerű megvalósítását, az innovációs, K+F projekthez kapcsolódó területek támogatását.

 

innováció - projektmenedzsmentSzakszerű eljárással javítsa projektje megvalósítási hatékonyságát!

Funkciója A kutatás-fejlesztési és az innovációs projektek célirányos, hatékony és szakszerű megvalósításának biztosítása.

Miért szükséges A kutatás-fejlesztési és az innovációs projekteknek sikerességében, összetettségük miatt, az átlagosnál nagyobb szerepe van, a célirányos és hatékony lebonyolításnak. A támogatás csak akkor hívható le, a kutatás-fejlesztési adókedvezmények csak akkor vehetők igénybe kockázatmentesen, ha a projekt a minősítésnek és a pályázatnak megfelelően kerül lebonyolításra. 


Az innováció projektmenedzsment szolgáltatás tartalma

  • A projektirányítás szakmai támogatása
  • Az erőforrások felhasználásának ellenőrzése
  • A megvalósítási ütemterv nyomon követése
  • A projektdokumentáció vezetése
  • A teljesítések, az elszámolások és a forráslehívások lebonyolítása
  • A hasznosítással összefüggő marketing feladatok ellátása
  • Számviteli nyilvántartással kapcsolatos feladatok támogatása

Projekt menedzsment

Érdeklődöm a téma és a szolgáltatás iránt!
Projekt hatékony és szakszerű lebonyolítása
Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Segíthetünk?
Kérdése van?
Visszahívjuk
Adja meg telefonszámát és kollégánk hamarosan visszahívja Önt!
innováció projekt menedzsment

Az alábbi esettanulmány egy fejlesztési projekt szakszerű lebonyoltásának, a precíz projektmenedzsmentnek esetét mutatja be.

ESET LEÍRÁSA: Nyomdaipari partnerünk 210 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el braille írásmód nyomdaipari technológiába történő bevezetésére. Partnerünk nem rendelkezett saját kutatás-fejlesztési projektmenedzserrel, valamint a projekt lebonyolításához szükséges adminisztráció kialakításához és vezetéséhez szükséges szervezeti és személyi feltételekkel. Partnerünknek ezért külső szakértő igénybevételére volt szüksége a kutatás-fejlesztési projekt sikeres lebonyolításához, a támogatás lehívásához szükséges adminisztrációs feltételek teljesítéséhez.

FELADATUNK: Feladatunk a kutatás-fejlesztési projekt lebonyolításához szükséges projektmenedzseri feladatok lebonyolítására, a támogatás lehívásához szükséges feltételek biztosítására, a létrehozására kerülő eredménytermék iparjogvédelmi oltalmának biztosításához szükséges feltételek megteremetésére irányult.

EREDMÉNY: Partnerünk határidőben meg tudta valósítani a kutatás-fejlesztési projektet. Teljesíteni tudta a pályázatban vállalt feltételeket, és ezeket be is tudta mutatni a támogatást kezelő szervezetnek, ezért maradéktalanul le tudta hívni az elnyert 210 millió forint összegű támogatást. A létrehozott eredménytermék egy részére iparjogvédelmi oltalmat szerzett, használati mintaoltalom formájában. 

Prezentációink letöltése

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti, illetve, letöltheti az elmúlt időszakban megtartott prezentációink ppt anyagát:

Prezentációk

Glósz és Társa Kft. · 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5. · Telefon: (+36 1) 302 4443 · E-mail: glosz@glosz.hu · www.glosz.hu