Menüpontok
Híreink - innováció, kutatás-fejlesztés

NAK szaktanácsadói tevékenység - újabb lépés ügyfeleink felé

Örömmel tudatjuk, hogy ügyvezetőnk, Kiss János József úr tagságot nyert a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai tanácsadói rendszerébe. A tagság feltétele egy szaktanácsadói minősítési eljárás, amelynek alapkövetelménye egy releváns szakmérnöki végzettség, vagy sikeres szaktanácsadói alapvizsga, emellett 9 tématerületből legalább háromból kell még sikeres vizsgát tennie a jelentkezőnek.

 

A tagok a kamarai országjáró fórumsorozaton vehetnek részt, és a VP-ben megnyíló pályázati lehetőségekről tájékoztathatják az jelenlévőket. A szaktanácsadás egyik fontos területe, hogy termelők minél hatékonyabban fel tudják használni az igénybe vehető támogatásokat. Ezen kívül számos, az agrárterületet érintő kérdésben mondhatják el véleményüket, hozzájárulva az ágazat fejlődéséhez és a gazdálkodók ösztönzéséhez.

Kapcsolódó szolgáltatásaink
Innovációs projektgenerálás
Az innovációs, K+F projektek üzleti célú megvalósítának előkészítése. Az innovációs projektgenerálás szolgáltatásban az innovációs projekt üzleti célú hasznosításának előkészítése valósul meg, elkészül a kiválasztott elképzelések részletes projektterve.
Iparjogvédelmi szerződések
A hasznosításhoz szükséges és megfelelő jogi feltételek kialakítása. Segítünk a hasznosítás és a megfelelő jogi feltételek kialakításában. A megfelelő jogi szakértelemmel elkészült dokumentumok bíztosítják, hogy a cég hasznára hasznosul a szellemi tulajdon.
Hírlevél feliratkozás
Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy értesülhessen az új lehetőségekről, a legfrissebb tartalmakról!
Kérjen ajánlatot!

Adatai megadásával Ön egyszerűen és gyorsan kérhet ajánlatot!

Glósz és Társa Kft. · 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5. · Telefon: (+36 1) 302 4443 · E-mail: glosz@glosz.hu · www.glosz.hu