Menüpontok

Jelentkezés tanfolyamra

Innováció menedzsment tanfolyamainkra történő jelentkezés esetén kérjük az alábbi oldalon a tanfolyam megnevezése előtt található chekbox bepipálásával jelölje meg, hogy mely meghírdetett minősített tanfolyamra, mely kihelyezett tanfolyamra, vagy előkészítés alatt álló(jelenleg még konkrét időponttal nem rendelkező) tanfolyamra jelentkezne. Kérjük értelemszerűen válassza ki a tanfolyamot, adja meg kontakt adatait!

Az adatok sikeres megadását követően automatikusan küldjük Önnek megadott e-mail címéra a jelentkezési lapot, amelyet kérjük kitöltve, és aláírva visszaküldeni címünkre! További információkat a tanfolyamokkal kapcsolatosan honlapunkon talál, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat!

Tanfolyam kiválasztása

Előre meghirdetett tanfolyami oktatás: Társaságunk a felnőttképzési rendszerben minősített tanfolyami oktatást előre meghirdetett tanfolyamok formájában biztosítja. Ebben az esetben a tanfolyami programok szakmai tartalma, a képzés helye és az időpontja előre meghirdetésre kerül. Ezek a tanfolyamok 1-1 napos oktatás keretében folynak, ahol minden modul elvégzése 1 munkanapot igényel.

IdőpontAzonosítóTanfolyam megnevezése

2019.09.06. - 2019.09.27..19/5Vállalati innováció menedzsment szakértő

Tanfolyam típusa:Minősített tanfolyami oktatás
Helyszín:1051 Budapest, Arany János u. 15.
1. oktatási nap:2019.09.06.
2. oktatási nap:2019.09.13.
3. oktatási nap:2019.09.20.
4. oktatási nap:2019.09.27.
Kezdés időpontja:9:00
Befejezés időpontja:17:00
Jelentkezési határidő:2019.08.30.
Min. létszám:5
Max. létszám:15
Ár:300 000 Ft / fő

Tanfolyam leírása:
Ezt a képzést azoknak a vállalati szakembereknek javasoljuk, akik projektvezetőként irányítanak, vagy a teljes projektciklus hatékony lebonyolításáért felelős szakemberként vesznek részt vállalati kutatás-fejlesztési és innovációs projektek megvalósításában. Így érteniük kell a megvalósítás különböző szakaszaiban felmerülő problémákat, és ismerniük kell az ezek megoldását biztosító szakmai feladatok minél teljesebb körét.

Munkatársaink kérdés esetén készséggel állnak rendelkezésére:
Telefon: +36 (1) 302-4443
E-mail: glosz@glosz.hu

Kihelyezett vállalati tanfolyamok: Társaságunk a felnőttképzési rendszerben minősített oktatás keretében tud kihelyezett vállalati oktatását tartani. Ebben az esetben a tanfolyam szakmai tartalma, a képzés helye és időpontja a megrendelővel történő megállapodás alapján kerül meghatározásra. A kihelyezett vállalati tanfolyamok esetén is a tanfolyamok 1-1 napos oktatás keretében folynak, ahol a napon belüli oktatás szakmai tartalmát a moduloknak megfelelő szakmai tartalom szerint alakítjuk ki.

Amennyiben kihelyezett vállalti tanfolyam lebonyolítását igényelné, kérjük az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit és a tanfolyam tervezett helyét, időpontját és egyéb kívánságait!

Hamarosan induló tanfolyamaink: Társaságunk a felnőttképzési rendszerben minősített tanfolyami oktatást előre meghirdetett tanfolyamok formájában biztosítja. Tanfolyamainkat az igények szerint folyamatosan indítjuk. Az alábbi tanfolyamtípusok indítása várható a közeljövőben. Amennyiben érdekli valamelyik tanfolyami oktatásunk iratkozzon fel előzetesen a tanfolyamra a tanfolyam neve előtt található chekbox bepipálásával és kontakt adatai megadásával és mi automatikusan értesítjük a tanfolyam indulásáról.

Tanfolyam megnevezése

Vállalati innováció menedzsment szakértő

Ezt a képzést azoknak a vállalati szakembereknek javasoljuk, akik projektvezetőként irányítanak, vagy a teljes projektciklus hatékony lebonyolításáért felelős szakemberként vesznek részt vállalati kutatás-fejlesztési és innovációs projektek megvalósításában. Így érteniük kell a megvalósítás különböző szakaszaiban felmerülő problémákat, és ismerniük kell az ezek megoldását biztosító szakmai feladatok minél teljesebb körét.

Regisztrációs szám:E-001695/2017/D023
Tervezett ár:300 000 Ft / fő

Innováció menedzsment iparjogvédelmi szakreferens

Ezt a képzést részben minden olyan vállalati szakembernek ajánljuk, aki munkája során szellemi alkotásokat hoz létre, ezért meg kívánja ismerni a szellemi alkotások típusait, a magyar jogi szabályozás sajátosságait, a szellemi alkotásokhoz fűződő jogait és kötelezettségeit. Másrészt azoknak a vállalati szakembereknek ajánljuk ezt a képzést, akiknek ismerniük kell a pro-jektciklus különböző szakaszaiban felmerülő alapvetően iparjogvédelmi feladatokat, különös tekintettel a létrehozására kerülő szellemi alkotás jellegének, a tervezett üzleti céloknak meg-felelő oltalmi formák kialakítására, a szellemi alkotások használatára és hasznosítására, az ehhez kapcsolódó szerződési formákra, a szellemi alkotásokkal kapcsolatos iparjogvédelmi kockázatokra és kezelésükre.

Regisztrációs szám:E-001695/2017/D00
Tervezett ár:150 000 Ft / fő

Vállalati innovációs projektmenedzser

Ezt a képzést azoknak a vállalati szakembereknek javasoljuk, akik a vállalati kutatás-fejlesztési és innovációs projektek szakmai tartalmának és munkatervének kialakításában (projektgenerálás), a projektek munkaterv szerinti lebonyolításában (projektvégrehajtás), a felhasznált erőforrások, költségek és ráfordítások adminisztrálásában, a létrejövő eredmény-termékek dokumentálásában, hasznosításának előkészítésében, valamint a hasznosítás szakmai támogatásában vesznek részt.

Regisztrációs szám:E-001695/2017/D00
Tervezett ár:240 000 Ft / fő

Számviteli és adózási szakreferens

Ezt a képzés olyan vállalati számviteli és pénzügyi szakemberek ajánljuk, aki meg kívánják ismerni a kutatás-fejlesztési és innovációs projekt számviteli kezelésének sajátosságait, a kutatás-fejlesztési projektekhez igénybe vehető adózási kedvezményeket és ezek érvényesítési lehetőségeit, a projekt során létrejövő szellemi termékek nyilvántartásának és vagyonértékelésének szabályait.

Regisztrációs szám:E-001695/2017/D00
Tervezett ár:150 000 Ft / fő

Innovációs stratégiai tervezés és kontrolling

Ezt a képzést azoknak a vállalati szakembereknek ajánljuk, akik közvetlenül részt vesznek olyan vállalatok stratégiai tervének kialakításában, amelyek a tervezési időszakban építeni kívánnak a kutatás-fejlesztésre és/vagy innovációra. Ennek megfelelően ismerniük és számszerűsíteniük kell a kutatás-fejlesztés és az innovációs projektek egyedi kockázati jellemzőit, azonos alapon minősíteni és rangsorolniuk kell a projektötleteket, és objektív alapon javaslatot kell tenniük a vállalat lehetőségeit és célkitűzéseit legjobban megközelítő kutatás-fejlesztési és innovációs projektek megvalósítására, és biztosítaniuk kell a megvalósítás és a hasznosulás visszamérésének feltételeit is.

Regisztrációs szám:E-001695/2017/D005
Tervezett ár:120 000 Ft / fő

Innovációs alapismeretek (Bevezetés a vállalati innováció menedzsmentbe)

Ez a képzés bátran ajánlható minden olyan vállalati szakembernek, aki meg kívánja ismerni és érteni az innováció menedzsment működését és szükségességét, az érintett vállalati szervezeti egységek projektciklushoz igazodó feladatait, és ezek egymással való összefüggését.

Regisztrációs szám:E-001695/2017/D001
Tervezett ár:35 000 Ft / fő

Online jelentkezési lap

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. Javasoljuk a telefonszám megadását a könnyebb egyeztetés érdekében.

Tanfolyam:

Díjfizető:

Résztvevő:

Kapcsolattartó:

Kiemelt referenciáink


Innováció menedzsment oktatás referenciaInnováció menedzsment oktatás referenciaInnováció menedzsment oktatás referenciaInnováció menedzsment oktatás referenciaInnováció menedzsment oktatás referencia
Innováció menedzsment oktatás referenciaInnováció menedzsment oktatás referenciaInnováció menedzsment oktatás referenciaInnováció menedzsment oktatás referenciaInnováció menedzsment oktatás referencia

Segíthetünk?
Kérdése van?
Visszahívjuk
Adja meg telefonszámát és kollégánk hamarosan visszahívja Önt!

Glósz és Társa Kft. · 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5. · Telefon: (+36 1) 302 4443 · E-mail: glosz@glosz.hu · www.glosz.hu