Menüpontok
Híreink
2016-11-03

Októberi konferenciák: kedvező hírek a mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak

Bátran kijelenthetjük, hogy október 19 egy sűrű nap volt, izgalmas eseményekkel, új és tartalmasnak ígérkező ismeretségekkel. Újabb konferenciák vették kezdetüket, amelyek szakmai, illetve, vegyes területről érkező közönséget vonzottak, függően a megcélzott tömegtől. Egyszerre két előadás is zajlott, két helyszínen. Mindkét rendezvényen jelen voltunk képviselőinkkel. Ügyvezetőnk, Glósz Andrea és Kiss János József úr kollégánk, szabadalmi ügyvivő, iparjogvédelmi és innovációs szakmérnök, a mikro-,kis-,és középvállalkozások pályázati lehetőségeit ismertették.

 

Andrea Mezőkövesdre ment a Hunnia Fagép Konferenciára, amely egy szakmai rendezvény. A faipari szakma képviselői gyűltek össze a jövőbeli fejlesztés reményében. János pedig a Sátoraljaújhelyre a Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány rendezvényére, amelyen több különböző szakterület is képviseltette magát.

Az előadások sok olyan kedvező hírt tartalmaztak, amelyek pozitív képet festettek fel a mikro-,kis-,és középvállalkozások fejlődési lehetőségeiről. Többek között, mindkét helyszínen szó esett arról, hogy jelenleg milyen pályázatok vannak társadalmi egyeztetésen, vagyis, megnyitásuk 30 napon belül várható, és melyek azok a szakmai tevékenységi körök, amelyeket kedvezően érint a lehetőség. Szó volt továbbá arról is, hogy a hamarosan megnyíló pályázatok milyen konstrukciókat takarnak, így a vállalkozások számára máris egy jól látható szempont rendszer tárult fel, választási lehetőségekkel, számos alternatívával, a kisebb eszközvásárlásoktól egészen a nagyobb beruházásokig, vissza nem térítendő és kombinált konstrukciókkal.

A GINOP 1.2.1-16, 1.2.2-16, és 1.2.3-16. felhívások bemutatása nyitotta a sort. Ezeknek a felhívásoknak a társadalmi egyeztetése már elkezdődött. A kiemelt területek között van kapacitásbővítő beruházás, építés (olyan mértékig, hogy az új technológiák bevezetésre tudjanak kerülni), eszközbeszerzés, technológiai bővítés, informatikai eszközök, megújuló energiaforrás, tehát számos terület érintett. Az élelmiszeripart érintő pályázati lehetőség társadalmi egyeztetése is megkezdődött. Ezt a területet érintő felhívás megjelenése igazi csemegének hatott, mivel mostanában az élelmiszeriparban nem volt kiemelkedően semmilyen felhívás. Az előadók arra is kitértek, hogy az egyes konstrukciók milyen feltételek mellett valósíthatóak meg. Mindkét helyszínen tehát részletes kép tárult a látogató elé, új és hasznos lehetőségekkel, a megvalósítás feltételeivel. 
Az előadás prezentációs anyagában megtalálható a pályázatok részletes ismertetése. Az előadás prezentációs anyaga letölthető itt

GINOP

pályázat

eszközbeszerzés

élelmiszeripar

Kapcsolódó szolgáltatásaink
Innovációs projekt finanszírozása
Kutatás-fejlesztési projekt finanszírozásának megteremtése
Az innováció projekt megvalósításához szükséges pénzügyi források biztosítása.  A szolgáltatás a projekt megvalósításához szükséges pénzügyi források felkutatása mellett az igénylés teljes folyamatában is segítséget nyújt, végig kíséri a megrendelőt a szerződéskötésig.
Hírlevél feliratkozás
Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy értesülhessen az új lehetőségekről, a legfrissebb tartalmakról!
Segíthetünk?
Kérdése van?
Visszahívjuk
Adja meg telefonszámát és kollégánk hamarosan visszahívja Önt!
Aktuális pályázatok

GINOP 1.2.1-15, Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitás bővítő beruházásainak támogatása 5 - 50 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatással!

Letöltés »

GINOP 1.2.2-15, Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése 50 – 500 millió Ft közötti támogatással!

Letöltés »

GINOP 2.1.1-15, Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása 50 és 1000 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatással!

Letöltés »

GINOP 2.1.7-15, Vállalatok prototípus, termék-fejlesztésének támogatása 10 és 130 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatással!

Letöltés »

VEKOP 2.1.7-15, Vállalatok prototípus, termék-fejlesztésének támogatása 10 és 130 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatással!

Letöltés »

Glósz és Társa Kft. · 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5. · Telefon: (+36 1) 302 4443 · E-mail: glosz@glosz.hu · www.glosz.hu