Menüpontok

Innováció menedzsment oktatás


Jelentkezés

Kérjük, szíveskedjen megadni saját és cégadatait a jelentkezéshez. A checkboxok bepipálása után a küldés gombra kattintva regisztrálhat a tanfolyamra. A regisztrációt követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot a pontosabb egyeztetés érdekében.

Melyik tanfolyamra szeretne jelentkezni?

Kérjük válassza ki, hogy mely tanfolyamunk érdekli, mely tanfolyamunkkal kapcsolatban van szüksége bővebb információra! Egyszerre több tanfolyamot is bejelölhet.

Az Ön adatai

A jelentkezés feldolgozhatósága érdekében a név, e-mail cím és a telefonszám kötelezően kitöltendő mező. Amennyiben további információkat is szeretne küldeni, kérjük a megjegyzés mezőbe írja bele közlendőjét! Köszönjük.

Megjegyzés/Kérdés

Segíthetünk?
Kérdése van?
Visszahívjuk!
Adja meg telefonszámát és kollégánk hamarosan visszahívja Önt!
Friss innovációs híreink
A vállalati innovációk nem jelennek meg a Magyarországról készült nemzetközi statisztikákban
Magyarország a statisztikák szerint sereghajtó az uniós tagországok K+F célú GDP arányos ráfordításai tekintetében. De ha jobban megvizsgáljuk a folyamatokat látszik, hogy a nemzetközi statisztikák akár 25 százalékot is torzíthatnak!
Kutatás-fejlesztési adókedvezmény igénybevételének kockázat csökkentése
A hazai adótörvények már régóta lehetőséget biztosítanak a vállalkozások számára, hogy a saját tevékenységi körben végzett kutatás-fejlesztési projektjeikhez kapcsolódóan adókedvezményeket vegyenek igénybe. Ezek a kedvezmények jelenleg három adónemet is érintenek: közvetlenül a társasági és a helyi iparűzési adót, közvetetten pedig az innovációs járulékot.
A K+F GDP arányos súlya Magyarországon
A kutatás fejlesztés területén nagyon jó indikátor az egyes országok tekintetében a k+f tevékenységekre ráfordított forrás mennyisége, amit általában GDP arányosan szokás értelmezni és összehasonlítani. A leginnovatívabb országok a GDP-jük akár több mint 4%-át is kutatásfejlesztésre, innovációra költik, míg vannak országok ahol ez az arány a nem mérhető tartományban van. Magyarország bár folyamatos javulást mutat e tekintetben, de még Európában is csak sereghajtónak számít.

Glósz és Társa Kft. · 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5. · Telefon: (+36 1) 302 4443 · E-mail: glosz@glosz.hu · www.glosz.hu