Menüpontok

INNOVÁCIÓ MENEDZSMENT

Innováció menedzsment oktatása

Az innováció gyakorlati alkalmazásához szükséges ismeretek megszerzése.
Tanulja meg, hogyan érdemes az innovációt optimálisan csinálni! Az innováció menedzsment gyakorlati alkalmazásához szükséges alapismeretek megszerzése, önálló, komplex szolgáltatás.

 

innováció menedzsment - oktatásTanulja meg, hogyan érdemes az innovációs folyamatot menedzselni!

Funkciója Az innováció gyakorlati alkalmazásához szükséges ismeretek megszerzése.

Miért szükséges Nem szükséges, de előnyös. Az innováció menedzsment tanulható, és a gyakorlatban jól alkalmazható. Így szakértő igénybevétele nélkül is folytatható, vagy szakértői segítséggel, a gyakorlatban még hatékonyabban alkalmazható.


innováció menedzsment oktatásaTartalma

  • Elméleti oktatás saját módszertannal,
    az MSZ CEN/TS 16555 szabványra is fókuszálva.
  • Gyakorlati oktatás a projektgenerálás a K+F tanúsítás és projektmenedzsment területén.
  • Projektek közös bonyolítása a gyakorlati oktatás kiegészítésére.

További részletek a témában » Az innováció menedzsment tanfolyam témakörei

Érdeklődöm a téma és a szolgáltatás iránt
Innováció menedzsment oktatása
Segíthetünk?
Kérdése van?
Visszahívjuk
Adja meg telefonszámát és kollégánk hamarosan visszahívja Önt!
Innováció menedzsment oktatás

Az alábbi esettanulmány egy jelentős innovációs, K+F+I tevékenységet is folytató vállalkozás innovációs menedzsment tudása fejlesztésének esetét mutatja be.

ESET LEÍRÁSA: A makói ASS Bt., az azonos nevű német bútoripari vállalat magyarországi leányvállalataként, jelentős innovációs, fejlesztési tevékenységet folytat, főként a fa-, a műanyag és a fémipari technológiákat is igényelő bútorok és többcélú prezentációs táblák gyártása terén. A társaság saját kutatás-fejlesztési szervezeti egységet állított fel, ezért határozott igényként merült fel a területen dolgozók innovációs menedzsment tudásának fejlesztése.

FELADATUNK: A vállalat munkavállalóinak oktatása, korszerű innovációs menedzsment ismeretek célirányos átadása.

EREDMÉNY: Társaságunk saját fejlesztésű oktatási programjára alapozva, 2 napos elméleti oktatás keretében átadta az innovációs projektek célirányos szervezéséhez és lebonyolításához szükséges ismereteket a kutatás-fejlesztéssel foglalkozó munkavállalók részére. Ezt követően 3 folyamatban lévő fejlesztési projekt célirányos felállításához, és K+F tanúsításához nyújtott tanácsadás keretében, az elméleti ismeretek gyakorlatban történő átvitelét is segítettük.

Glósz és Társa Kft. · 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5. · Telefon: (+36 1) 302 4443 · E-mail: glosz@glosz.hu · www.glosz.hu